Bron van jeugd

In het oud Egypte dachten ze dat bijenpollen de bron van jeugd was en werd dan ook door de farao’s gebruikt. Het werkte wonderen voor ze en het is dan ook niet zo raar dat ze dit dachten, want het had echt een gezonde effect op hun lichaam.

Ouderdom vertragen

bijenpollen voor betere gezondheidToen wisten ze niet wat er allemaal in de bijenpollen zat, maar wij weten dat nu wel. Bijenpollen zitten namelijk vol met gezonde voedingstoffen en in geen andere natuurlijke product zit zoveel vitaminen en mineralen. In bijenpollen zit ook eens stof dat het huid vochtig houd en rimpels voorkomt. Er zit ook een bepaalde stof in, dat ouderdom vertraagt. Het is dan ook niet zo gek dat bijenpollen tot de superfoods word gerekend.

Voor de gezonde effecten van de bijenpollen heb je ook, maar 1 theelepel per nodig. Dit kun je tijdens het ontbijt nuttigen en je krijgt er ook nog veel energie van, om de dag door te komen.

Vloeibaar goud

In oud Egypte hadden ze nog een wondermiddel, dat ze vloeibaar goud noemden. Deze vloeibare goud noemen wij honing. Aan honing werd ook veel wonderen toegeschreven en het werd zelfs als medicijn gebruikt. Het blijkt nu dat veel van deze dingen waar zijn, want ook honing zit vol met gezonde voedingstoffen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *