De paella brander

De paella brander is heel handig en je kan het gebruiken om buiten paella’s te maken het draait op gas, het komt meestal ook met de paella pan.

paella branderMet een paella brander kan je gewoon overal lekker paella maken, zolang de gas fles maar gevoelt is en het doet veel denken aan barbecue├źn. Paella zelf kent iedereen natuurlijk wel het is inmiddels een wereldbekende gerecht uit Spanje.

De paella is een heel veelzijdige gerecht waar je ook heel veel verschillende recepten voor hebt. De paella is ijst met verschillende soorten groenten en vlees. De vlees bestaat meestal uit kip, vis schelpdieren en konijn, je kan er voor kiezen om 1 van deze leessoorten te gebruiken of allemaal te gelijk. In Spanje word meestal al soorten vlees gebruikt en dan zitten ze ook met meerdere paella branders lekker buiten te koken.

Het is ook leuk om iedere keer weer een andere soort paella te maken en het lijkt iedere keer ook wel alsof je een andere gerecht maakt, want de recepten zijn echt heel verschillend. Je kan de verschillende recepten in een uitgebreide paella kookboek vinden of je kan de recepten gewoon online opzoeken wat geheel kosteloos is natuurlijk. Ik hoef je dan ook niet te vertellen hoe je naar dingen moet zoeken denk ik, want met Google vind je de recepten heel makkelijk. Zoek je een brander? Kijk op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *