E-Sigaret

e-sigaretOverweeg je om te stoppen met roken maar lukt het steeds niet? Misschien is het een idee om eens over te stappen naar een E-Sigaret, een E-Sigaret heeft heel veel dingen weg van een gewone sigaret maar is stukken minder slecht voor je gezondheid en kan een goed overgang zijn naar een leven zonder een sigaret.

Wat is een E-Sigaret?

Een E-Sigaret is een op sigaret lijkende verdamper, een heel kleine stroom wordt gebruikt om de damp te creëren, deze damp wordt dan vervolgens door de gebruiker ingeademd. Je kunt ervoor kiezen om nicotine in deze damp te stoppen om zo toch een beetje nicotine binnen te krijgen.

Voordelen ten opzichte van een gewone sigaret

Bij een sigaret wordt er tabak verbrand, het rook dat door de verbranding wordt veroorzaakt adem je in en daar zitten heel veel giftige stoffen in, bij een E-Sigaret is er geen verbranding dus ook geen giftige stoffen.

Een E-Sigaret is een zeer goede overgang als je wilt stoppen met roken, je moet toch aan wat anders wennen dit zorgt ervoor dat je discipline krijgt en als je vervolgens besluit om echt te stoppen met roken is de overstap veel kleiner. Kijk voor meer informatie op deze website.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *