Een shot tarwegras

De scheuten van de tarweplant, is de tarwegras, die geperst word met behulp van een sap machine en die sap kan dan gedronken worden.

tarwegrasDe sap van de tarwegras word in shots verkocht in sap winkels en de aanbevolen hoeveelheid is 1 shot per dag, omdat tarwegras heel veel vitamines bevat. Met 1 shot per dag begin je al gezonder te leven, door alle vitamines die je binnen krijgt. Als je de dag begint met tarwegras, heb je eigenlijk alle groentebehoefte van de dag binnen en je krijgt ook een boost van energie, waardoor je de stress van de dag makkelijker aankunt.

De meeste voordelen van de tarwegras, merk je pas op lange termijn, want vanaf de eerste dag dat je ermee begin, zal je lichaam beter beginnen te werken. De resultaten van dit proces zal je eerst niet merken, want alles gebeurt in je lichaam. Je nieren en lever zullen beter gaan functioneren door alle vitamines die je binnen krijgt, want dit is eigenlijk het brandstof dat je lichaam nodig heeft, om goed te kunnen draaien.

De sap winkels kan je helaas nog niet op heel veel plekken in Nederland vinden, maar je kan wel tarwegras bestellen en het zelf thuis maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *