Groene smoothie drinken

Groene smoothie is een gezonde en heerlijke drankje dat bestaat uit groente gemixt met fruit.

g smoothieDat zo iets lekkers toch ook zo gezond zijn had ik nooit verwacht toen ik voor het eerst met deze drankje begon maar na een paar weken zag ik zelf al het effect van de smoothie op mijn gezondheid. Ik begon oorspronkelijk met deze drankje om een beetje af te vallen wat mij trouwens ook gelukt is maar de andere effecten die ik voelde door het drinken van het groene smoothie had ik niet verwacht.

Na een week merkte ik al dat ik opeens veel meer energie had en de hoofdpijn die ik haast dagelijks had was verdwenen. Ik kreeg ook echt zin om te gaan sporten en meer actieve dingen te doen zelfs na een harde  dag werken. Kijk eens op deze website voor meer informatie.

Ik was toch benieuwt of dit allemaal door de smoothie kwam dus besloot ik maar om even uit te zoeken wat voor effecten het innemen van al deze groente en fruit eigenlijk op mijn had. Op een site voor recepten van groene smoothie zag ik staan dat door het drinken van deze drank ervoor zorgde dat mijn lichaam veel beter ging werken doordat het zo genoeg gezonde stoffen had om mijn immuun systeem te versterken en giftige stoffen te verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *