Pranken

Pranken is sinds de komst van YouTube een ware trend, dat maar blijft voortzetten. Pranken is een grap uithalen met iemand en het met een verborgen camera filmen, waarna de filmpje online word gezet.

Gekke en grappige dingen

Prank kanalenMensen doen dan ook echt de gekste en grappigste dingen. Ze pranken familie, vrienden, kennissen en vooral vreemden. Je vind online zelfs ouders, die hun eigen kinderen pranken. De resultaten zijn natuurlijk hilarisch en als je een beetje down bent, moet je zeker de grappige filmpjes bekijken en je zult je gelijk beter voelen.

Naast de vele pranks dat online worden gezet, vind je ook fails. Dit zijn gebeurtenissen waar de persoon faalt iets te doen en waar de situatie heel grappig word. Dit word ook vaak in scene gezet, zodat ze meer kijkers kunnen aantrekken. De amateurfilmpjes, zijn dan ook het meest belangrijkste.

Mensen dagen elkaar ook vaak uit, om gekke dingen te doen en dit online te zetten. Dit is een ook een trend, dat uit Amerika is komen overwaaien. De taken zijn vaak heel moeilijk te volbrengen en ze leiden tot hilarische situaties. Je zult zeker in een deuk liggen, met deze grappige filmpjes. Vooral de ijsemmer uitdaging is een hele leuke om te bekijken, als je ze nog niet gezien hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *