Een vpn proberen

Wil je surfen zonder dat iedereen maar meekijkt en Google elke beweging trackt? Tegenwoordig hebben zelfs websites tracking cookies. Zo krijg je die irritante advertenties te zien als je ooit een website bezoekt. Door vpn proberen kun je hier van af komen. Met een vpn word je ip adress namelijk verborgen.

Hoe werkt het?

Als je begint met vpn proberen heb je veel keuze. Het is dan ook zet als schoenen. Je moet ze proberen om te kijken of ze bij je passen. Een vpn proberen voordat je vast abonnement neemt is dan ook slim. Een vpn provider zorgt dat jouw ip verborgen word. Meestal laten ze willekeurige ip adressen zien aan de websites die je bezoekt. Bij goede vps providers kun je zelfs kiezen welke ip je wil laten zien. Je mag dan uit een lijst ip adressen selecteren om mee te surfen. Als je begint met vpn proberen moet je dit zeker doen.

In andere landen surfen

Het klinkt raar in andere landen surfen. Internet is toch voor iedereen toegankelijk? Nee, dit is niet zo. Als we Netflix als voorbeeld nemen. Sommige content is in Amerika beschikbaar maar niet in Nederland en andersom ook. Met een vpn kun je een Amerikaans ip gebruiken en ineens heb je veel meer content. Je kunt dan alles zien dat ook voor de Amerikanen beschikbaar is. Ook al heb je het niet echt nodig een vpn proberen is altijd even leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *