Een top Nederlands modemerk

Als ik het over een top modekledingmerk heb, dan heb ik het natuurlijk over Jacky Luxury, want het is ongetwijfeld de beste Nederlandse modemerk.

jackyJacky Luxury kleding is stijlvol, luxueus, vrouwelijk en vooral heel erg betaalbaar. Het is natuurlijk heel leuk om luxe modekleren te dragen, maar wat heel erg belangrijk is, in deze zware economische tijden, zijn de prijskaartjes die aan de kledingstukken hangen. Gelukkig zijn die bij Jacky Luxury laag en kan iedere vrouw mooie modekleding dragen, zonder al haar geld uit te geven.

Als je de kleding van Jacky Luxury in de winkel ziet hangen, herken je het gelijk, zonder naar de label te kijken, want het is een heel herkenbare merk. De designs van Jacky Luxury zijn heel erg uniek, maar dit wil niet zeggen dat ze niet geïnspireerd zijn door de huidige mode. De design team gaat namelijk naar de wereldsteden, zoals New York, Paris, San Francisco, Milaan en nog veel andere steden, om de huidige mode over de hele wereld te volgen. Wat ze zien gebruiken ze dan ook zeker in hun ontwerpen en dat zie je terug, want de Jacky Luxury collectie is heel erg gevarieerd. Kijk maar een naar de huidige zomercollectie en je zal zien dat iedere kledingstuk uniek is.  Direct de nieuwste collectie bekijken? Klik op onderstaande links

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *