Op een unieke manier verkopen

De webshop Nelly verkoopt zijn producten wel op een hele unieke manier, want het organiseert club avonden en tijdens het feesten verkopen ze ook hun producten.

Lekker uitgaan

webshop NellyHet richt zich met deze strategie vooral op jonge vrouwen, die ook de voornamelijke doelgroep van Nelly zijn. De marketingstrategie word verkocht, als een avondje lekker uitgaan en dat is het ook, maar tijdens het uitgaan word er ook kleding en schoonheid producten aan de jonge vrouwen verkocht. De producten worden trouwens, met een vette korting verkocht. Ze organiseren vaak ook een spelletje tijdens de club avond, waarbij de winnaar een waarde cheque krijgt van 500 euro.

Lekker shoppen

Bij Nelly kun je heel lekker shoppen, want het heeft een uitgebreide assortiment voor de dames. Ze kunnen niet alleen kleding en schoenen kopen, maar ook schoonheid producten. De producten dat verkocht worden, zijn ook allemaal van hoge kwaliteit en bekende merken.Dit geld zowel voor de kleding en schoenen als voor de schoonheid producten.

Je krijgt ook vaak korting bij de Nelly webshop en kun je zo nog lekkerder shoppen, omdat je veel geld bespaart. Bij het afrekenen kun je dan een kortingscode gebruiken, waarmee je hele leuke kortingen krijgt. De kortingscodes vind je ook gewoon online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *