Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland heeft de eer, om de eerste overdekte attractiepark van Nederland genoemd te worden.

Attractiepark ToverlandToverland opende zijn duren in 2001, met zijn zijn geheel overdekte attractiepark. Attractiepark Toverland deed dit, om ook in mindere goede weer bezoeker aan te trekken. Deze concept bleef dan ook een succes voor Toverland en het ging in de jaren die daarop volgden verder met het uitbouwen van het park. De nieuwe delen van het park werden ook allemaal overdekt. Pas in 2007 openden ze een open lucht gebied, genaamd Troy. Deze gebied lijkt op het oude Griekenland.

Het succes van het attractiepark duurt nog steeds voor en ze zijn nog steeds bezig met uitbreiden. Het wil in de toekomst 5 keer zo groot worden, als het nu is. Dit pakken ze aan met slimme marketing strategie, om bezoekers aan te trekken. Ze geven Toverland korting, wanneer grote groepen mensen het park bezoeken. Ze maken ook gebruik van Toverland korting, bij promoties van de attractie park om buiten het zomerseizoen bezoekers aan te trekken.

De Toverland tickets zijn zonder korting dan ook heel betaalbaar, vooral vergeleken met andere pretparken en je krijgt echt waar voor je geld. Je kunt namelijk nu al de hele dag in Toverland besteden en wanneer het 5 keer zo groot is, zul je een aantal dagen nodig hebben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *