FIFA Ultimate Team

FIFA Ultimate Team is de verslavende en de leukste gedeelte van de FIFA 14, en FIFA 15.

Online spelen

FIFA Ultimate TeamIn de FIFA Ultimate Team mode, kan de speler online spelen tegen andere spelers. Hiervoor moet elke speler wel zijn eigen droomteam opzetten, hierbij kiest de speler zelf welke voetbalspelers in zijn team kopen. De speler kan natuurlijk niet elke voetbalspeler uitkiezen die hij of zij wilt. In het begin krijgt de speler bronzen voetbalspelers en enkele zilveren of gouden voetbalspelers. Hoe beter een voetbalspeler is, hoe moeilijker die te krijgen is. De beste voetbalspelers zijn dan ook de gouden kaarten spelers.

Voetbalspelers kopen

Door wedstrijden te winnen kan een speler FUT coins verdienen, wat staat voor FIFA coins. Deze FUT coins kunnen ook verdient worden, met het verkopen van voetbalspelers. Als een speler een bepaalde voetbalspeler wil kopen, moet die dan ook FUT coins ervoor betalen of met andere spelers ruilen. De FUT coins zijn de meest voorkomende optie, om aan voetbalspelers te komen.

Het is natuurlijk wel moeilijk om als beginner aan FUT coins te komen, omdat de wedstrijden moeilijk te winnen zijn voor een beginner met bronzen spelers. Spelers kunnen daarom ook online in een webshop FUT coins kopen met echte geld, waarvoor ze dan FUT coins krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *