Sydney darts

De PDC World Series of Dart gaat binnenkort van start in Sydney, om te kijken wie de titel pakt, ook Raymond van Barneveld is weer van de partij.

Darten

darts kopenSteeds meer mensen kijken naar darten en de World Series of Dart, trekt miljoenen kijkers. Dart is een hele spannende sport om naar te kijken en het is nog spannender,  om het zelf te spelen. Het is daarom ook 1 van de leukste spellen, dat er in de kroegen over de hele wereld word gespeeld. Mensen zitten zelfs in verengingen om te darten en het word steeds populairdere, om bij een verenging te gaan darten.

Zelf darten

Als je wil gaan darten heb je natuurlijk wel een aantal dingen nodig, zoals dartpijlen, want elke zelf respecterende darter heeft zijn eigen pijlen. De prijzen van de dartpijlen zijn heel verschillend, afhankelijk van kwaliteit en merk. Je kan bijvoorbeeld ook darten kopen van bekende darters, zoals Raymond van Barneveld, dat een stuk duurder zijn dan de gewone.

Als je de pijlen hebt dan heb je natuurlijk nog een dartbord nodig, om op te spelen en deze komen ook in veel verschillende kwaliteiten. Je kan een dartbord al vanaf 10 euro kopen, maar voor een goede moet je toch wel meer betalen. De beste dartbord is de Unicorn Eclipse Pro en je kan het al voor 50 euro kopen op http://www.dartshopper.nl/unicorn-eclipse-pro-dartbord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *