Simpele manier om belkosten te besparen.

Ben jij ook elke maand te veel geld kwijt aan je telefoonrekening? dan heb ik een hele simpele oplossing voor je.

prepaid beltegoed opwaarderenTegenwoordig betaal je scheel met de smartphones, want je hoeft je niet alleen druk te maken over de bel kosten, omdat er nog internetkosten bij komen. gemiddelde smartphone gebruiker is per maand 60 euro kwijt aan de basiskosten laat staan de bel kosten, want dan zit je toch al snel over de honderden euro’s.

Wil je ook elke maand goedkoper uit zijn en meer geld overhouden voor andere dingen, dan is een prepaid simkaart mieschoen wel iets voor jouw. Dit houd in dat je beltegoed koopt en daarmee je simkaart oplaad, waarmee je dan kan bellen en wanneer deze op is moet je weer beltegoed kopen. Op deze manier kan je nooit over je belminuten heen gaan, omdat je niet meer kan bellen dan je hebt.

Beltegoed kopen en opwaarderen is ook heel makkelijk, want tegenwoordig kan je beltegoed gewoon online opwaarderen. Surf maar een naar www.beltegoedopwaarderen.info want hier kan je zien hoe makkelijk je het beltegoed kan opwaarderen. Je hoeft enkel je provider te kiezen en het bedrag dat je wil opwaarderen, en daarna krijg je een code die je kan gebruiken om je beltegoed op te waarden.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *