Smartphone in het buitenland

Zelfs op vakantie kunnen mensen niet zonder hun smartphone en ze gebruiken het, dan ook op hun vakantie uitbundig. Iedere dag word er wel even op de smartphone naar het Facebook pagina gekeken, een tweetje gestuurd, what’s apped en zelfs gebeld.

sim onlyDit is natuurlijk allemaal heel duur, wanneer je in het buitenland zit en als je niet uitkijkt, staat je bij thuiskomst een rekening van een paar honderd euro te wachten. Het ligt er natuurlijk ook allemaal aan wat voor soort dekking je hebt en wat voor soort abonnement. Met een gewone abonnement staat je meestal een dikke rekening te wachten bij thuiskomst, maar met een sim only abonnement, is de schade meestal wat beperkter.

Een sim only is al veel goedkopere abonnement en in het buitenland is het ook veel goedkoper. Een sim only is een abonement met enkel het simkaart en je krijgt er geen toestel bij. Hierdoor is het abonnement veel goedkoper en zijn je maandelijkse kosten, maar 10 euro in plaats van 50 euro. Je moet wel sim only vergelijken, want niet alle sim only’s geven dekking in het buitenland. Je moet dus kijken of de sim only abonnement, die jij wil afsluiten wel dekking geeft in het buitenland. Deze dekking verschilt ook van binnen en buiten Europa, let dus ook hierop. Meer weten? Kijk dan eens op een van de onderstaande links:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *