Vodafone alles in 1

Vodafone is de laatste jaren maar druk bezig en je kunt er niet omheen. Als de radio aanzet hoor je vast en zeker reclames van Vodafone voorbijkomen. Ze zijn vooral trots op hun internetsnelheid en 4g netwerk. Tegenwoordig houden ze zich ook nog bezig met het alles in 1.

Alles in 1 pakket

vodafone alles in 1Vodafone bied naast mobiele telefonie tegenwoordig ook alles in 1 aan. Klanten hebben keuze tussen glasvezel en gewone internet. Ze krijgen ook interactieve tv en app erbij. Natuurlijk zit er ook nog telefonie bij om het alles in 1 compleet te maken. De zenderpakket bestaat uit zo een 60 zenders waarvan ruim 30 in HD zijn. Voor het alles in 1 ben je rond de 40 euro kwijt bij Vodafone en de eerste 12 maanden krijg je ook nog een korting, waardoor je rond de 30 euro kwijt bent. Dit is niet slecht voor een alles 1, maar er zijn natuurlijk wel nog goedkopere aanbieders.

Alles in 1 vergelijken

Het is dan ook zeker slim om het alles in 1 van verschillende aanbieders te vergelijken. Dit kun je het makkelijkst doen op de website van allesineenpakketten.nl. Op de website hoef je enkel je postcode en huisnummer in te voeren. Daarna word er voor je gekeken welke aanbieders het voordeligst zijn voor jouw en wat er allemaal mogelijk is in jouw omgeving. In sommige gebieden is er bijvoorbeeld geen glasvezel beschikbaar voor het alles in 1 of soms is het niet mogelijk om een digitale tv pakket te plaatsen. Het is allemaal afhankelijk van waar je precies woont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *