Autodemontage bedrijven

Autodemontage bedrijven zitten over heel Nederland en houden zich bezig met de demontage van auto’s, zoals het woord het al eigenlijk zegt. Het gaat dan om sloopauto’s die gedemonteerd moeten worden, omdat ze niet goed of helemaal niet meer werken.

sloopautoEen auto wordt een sloopauto, wanneer het niet meer kan rijden of wanneer het niet door de apk keuring komt. Een auto kan ook door een ongeluk dusdanig beschadigd worden dat het een sloopauto wordt. In al deze gevallen kun je de auto aanmelden bij een autodemontage bedrijf.

Hoe werkt het?

Je kunt de sloopauto online aanmelden bij een autodemontage bedrijf. Zij zullen vervolgens contact opnemen en een bod doen op de auto. Dit doen ze aan de hand van het bouwjaar, merk en de toestand van de auto. Hoe meer auto onderdelen hergebruikhaar zijn hoe meer geld je ervoor krijgt. Een autodemontage bedrijf haalt namelijk de bruikbare onderdelen eruit en verkoopt deze. Dit kan bijvoorbeeld de motor, koplampen of een startmotor zijn. Leer hier meer over op een van de onderstaande websites:

Gratis ophaaldienst

In Nederland wordt een sloopauto gratis opgehaald door een autodemontage bedrijf en je hebt er dus geen omkijken meer naar. Het maakt ook niet uit in welke toestand de sloopauto verkeerd, want autodemontage bedrijven beschikken over speciale voertuigen zoals opleggers, waarmee de sloopauto opgehaald kan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *