Badkamer betegelen

Vroeger was er niet veel keuze wanneer je de badkamer wou betegelen en waren er maar een paar opties. Tegenwoordig is dit wel heel anders en komen de wandtegels in allerlei kleuren, vormen en maten. De wandtegels zijn bovendien ook betaalbaar geworden.

wandtegelsDe prijzen zijn de afgelopen jaren naar beneden gekomen en er is veel meer keuze bijgekomen. Dit komt vooral doordat er veel bedrijven uit het buitenland in Nederland actief zijn. Bedrijven van net over de grens zoals Duitsland zijn in de laatste jaren steeds meer actief in Nederland.

Wandtegels uit Duitsland

Tegenwoordig komt een grote deel van de wandtegels dan ook uit Duitsland en vaak zijn het ook de Duitse bedrijven die het verkopen. Deze bedrijven hebben vaak ook geen vestiging in Nederland en verkopen de tegels gewoon online. Op deze manier besparen ze flink op kosten en kunnen ze de tegels goedkoper verkopen. Het bezorgen van de wandtegels is ook geen probleem, want ze zitten vlak over de grens. Duitsland ligt dan ook heel centraal en kan zo behalve in Nederland ook makkelijk in andere landen wandtegels verkopen.

Import

Nederlandse bedrijven importeren ook vaak wandtegels uit Duitsland, omdat Duitsland verschillende soorten natuursteen heeft en hun wandtegels zijn van hoge kwaliteit.

Meer weten of direct wandtegels kopen? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *