Een display koelkast

Een display koelkast is een koelkast waar je naar binnen kan kijken, zonder dat je de deur van koelkast openmaakt en ze zijn ook heel mooi verlicht, waardoor je de producten kan zien.

De display koelkasten worden meestal in winkels en restaurants gebruikt zo dat de klanten de producten kunnen zien, zonder dat ze de deur van de koelkast open maken. Dit is heel handig want zo word de deur van de koelkast niet de hele tijd open en dicht gemaakt, waardoor het koude lucht ontsnapt. Een andere grote voordeel is dat de klanten gelijk de producten kunnen zien en als het mooi verlicht is vallen de producten ook meer op.

Liebherr is een producent van koelkasten dat ook hele mooie display koelkasten maakt. De Liebherr display koelkasten zijn allemaal voorzien van hele mooie led lichtjes, zodat de producten heel mooi uit komen te zien, wanneer de producten aantrekkelijk uitzien verkopen ze natuurlijk ook veel makkelijker. De display deur van de Liebherr koelkasten zijn verwarmt wat voor zorgt dat er geen condens op de deur komt en dat de producten altijd goed zichtbaar zijn. De deur sluit ook vanzelf en op deze manier blijft de koelkast toch nog lekker koel, wanneer een klant de koelkastdeur vergeet te sluiten. Meer weten? Klik hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *