Geliefd om haar warme uitstraling

Nee we hebben het in dit blog niet over een vrouw, maar over de Douglas hout dat geliefd is in Nederland, om haar warme uitstraling.

Tuin inrichten

Douglas houtAls je de tuin voor het eerst gaat inrichten of je gaat het opnieuw inrichten, dan moet je zeker gebruik maken van het Douglas hout om dit te doen. Het geeft de tuin gelijk een warme uitstraling, dat het Douglas hout uitstraalt. In de Nederlandse tuinen is dit dan ook heel populair geworden of het nou gaat om publieke tuinen of privé tuinen. Een mooie beschutting, veranda of een overkapping maak je tegenwoordig met het Douglas hout.

Heel duurzame hout

Het Douglas hout is ook heel duurzaam en zal niet gaan rotten in het Nederlandse weer, waar we vaak last hebben van regen. Het Douglas hout kan heel goed tegen regen en de buiten weer. Het gaat onbewerkt al minimaal 15 jaar mee, omdat het zo een duurzame hout soort is. Het hout word natuurlijk wel bewerkt voor verkoop, waardoor het Douglas hout nog langer mee gaat. In Europa valt het Douglas hout dan ook in klasse 3 voor duurzaamheid, want 1 van de hoogste klasse is in Europa.

Kortom een mooie tuin bouw je en maak je compleet met Douglas hout. Meer weten? Kijk op http://www.douglashout.net/ of http://www.hardhouthandelvanloon.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *