Huissleutels kwijt?

Ben je de huissleutels kwijtgeraakt en heb je geen reservesleutel? dan moet je natuurlijk een slotenmaker bellen, maar hoe kies je nou een slotenmaker uit?

Politiekeurmerk slotenEen slotenmaker kan je heel makkelijk helpen om je woning binnen te komen, maar hierbij moet je goed opletten dat je geen crimineel uitnodigt om je huisdeur open te maken. Vooral in de grote steden, zoals Den Haag zijn er veel malafide slotenmakers die later terug komen om je huis leegt te halen, daarom moet je altijd goed opletten, wanneer je iemand uitnodigt om je deur te forceren. De politie in Den Haag heeft dan ook een politiekeurmerk, voor slotenmakers in Den Haag zodat je zeker weet dat ze te vertrouwen zijn. Let dus altijd goed op dat de slotenmaker die je belt deze politiekeurmerk heeft.

De slotenmakers hebben naast het forceren van deuren, installeren van sloten en repareren van sloten in Den Haag nog andere werkzaamheden. In Den Haag installeren slotenmakers ook inbraakbeveiliging en hier zijn ze over de jaren heel goed in geworden. Doordat ze vaak te maken krijgen met inbraken, waar ze de sloten moeten vervangen, hebben ze veel geleerd over het beveiligen van een huis. Als je een inbraakbeveiliging laat installeren, let hierbij dan ook op of het bedrijf de politiekeurmerk heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *