Kunstproject met 50 camera’s

Dat mensen zich steeds vaker onveilig voelen en vaak een beveiligingscamera aanschaffen, blijkt wel uit een kunstproject dat recent in Amsterdam te zien was.

Jacket met 50 camera’s

bewakingscameraDe kunstenaar had namelijk een jacket ontworpen, met daaraan 50 camera’s bevestigd. De camera’s filmden dan ook werkelijk elke kant op en waren met het internet verbonden. Als de drager van de jacket zich onveilig voelt, kan die een noodknop indrukken, dat aan de jacket is bevestigd. De beelden van alle 50 camera’s worden dan naar een externe server gestuurd en word de politie gebeld. Het jacket heeft nog geen praktische waarde, maar het is wel heel mooi om te zien.

Behoefte aan beveiligingscamera’s

Voor mensen dat werkelijk behoefte hebben aan beveiligingscamera’s zijn er wel hele goede te koop en ze zijn ook nog eens heel praktisch. Deze kun je natuurlijk niet aan je jacket bevestigen, maar ze zijn wel geschikt om je woning te beveiligen. De dome camera en de bullet camera zijn hele goede beveiligingscamera’s voor de beveiliging van woningen. Ze hebben beide hun sterke en zwakke punten. Zo kan de bullet camera heel ver inzoomen, maar is de dome camera minder opvallend.

Wil je een beveiligingscamera kopen? Kijk dan op bewakings-camera.nl wat bij jouw behoefte past.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *