Natuurstenen vloer schoonmaken

Natuurstenen vloer schoonmaken is niet hetzelfde als het schoonmaken van andere soorten vloeren en moet dan ook niet zo aangepakt worden. Het moet op de juiste manier gebeuren om de vloer in top conditie te houden.

Schoonmaakmiddel

Eerst beginnen we met het schoonmaakmiddel voor natuurstenen vloer schoonmaken omdat dit toch wel het belangrijkste is. Het eerste wat je moet weten is dat je voor natuurstenen vloer schoonmaken speciale schoonmaakmiddel nodig hebt. Het schoonmaakmiddel kun je bij diverse bouwwinkels kopen of online bestellen. Let hierbij wel op dat je de juiste schoonmaakmiddel koopt.

Als je wil weten welke schoonmaakmiddel je nodig hebt moet je weten wat voor soort natuurstenen vloer er ligt. Voor elke soort natuursteen is er namelijk een andere soort schoonmaakmiddel.

Nooit te veel water gebruiken

Wat je ook nooit moet doen bij natuurstenen vloer schoonmaken is teveel water gebruiken en dit is ook nergens voor nodig. Als je het vloer nat gaat maken gaat het water namelijk in de natuursteen trekken. Zo word de natuursteen van binnenuit gesloopt. Zorg ervoor dat het dweil vochtig is bij natuurstenen vloer schoonmaken en niet nat. Op deze manier wordt het schoon en is er geen overtollige water dat in de vloer kan trekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *