Scheidingswanden

Scheidingswanden worden vooral in bedrijven en kantoren gebruikt, om kleinere ruimtes te creëren in een grote ruimte, zoals werkkamers en vergaderruimtes. Hiervoor word vaak voor de glazen scheidingswanden gekozen, omdat het opener is.

Wanden van glas

glaszetterDe glazen scheidingswanden zijn persoonlijker, omdat het vaak de werkkamer van een leidinggevende betreft, staat de leidinggevende zo niet ver af van het personeel. Scheidingswanden van andere materialen, schept meer afstand tussen de leiding van een bedrijf en het personeel. Het is dan ook niet zo gek dat in moderne bedrijven en kantoren, vooral gebruikt word gemaakt van glazen scheidingswanden.

Glaszetters

De glazen wanden worden geproduceerd door een glashandel en ze worden geplaatst door een glaszetter. De glashandel maakt vaak hun eigen glas, omdat ze zo controle hebben over het proces en kunnen ze de kwaliteit beter garanderen. De glaszetters zijn dan ook professionele en gediplomeerde mensen, dat veel verstand hebben van glas. De glashandel bied ook vaak extra diensten aan zijn klanten, zoals het glas spoeddienst. Glasschade komt wel eens voor, omdat glas nou eenmaal zwak is. De glas spoeddienst is ervoor bedoelt, om snel te kunnen reageren als er een glazen wand, deur of raam stuk gaat. De glaszetter arriveert dan binnen een uur en herstelt het glas of vervangt het.

Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *